OVER RENE
VERBLUFFEND REALISTISCH!

VAKKUNDIG SCHILDERWERK IS NIET ALLEEN EEN LUST VOOR HET OOG, HET IS OOK EEN GARANTIE VOOR MINDER ONDERHOUD EN LANGERE LEVENSDUUR.

Rene Lekkerkerker Schilder Woerden Nieuwerbrug

OVER RENE LEKKERKERKER

René Lekkerkerker heeft 30 jaar geleden voor het schildersvak gekozen en werkt nu twintig jaar zelfstandig. Vakkundig werk afleveren is voor mij en mijn team vanzelfsprekend, maar wij gaan graag verder dan dat. Wij hebben ons gespecialiseerd in stuc technieken, decoratie schilderwerk, muurschilderingen en imitaties. We zetten creativiteit graag in om van uw woning of bedrijfsruimte een unieke uitstraling te geven.

SPECIALISATIE

Ouderwets vakmanschap, moderne technieken, creativiteit, de trends blijven volgen en veel plezier in het werk zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Elk project (groot of klein) dat onderhanden genomen wordt is een weerspiegeling van kennis, kunde en kwaliteit van het bedrijf.

Vakkundig schilderwerk is niet alleen een lust voor het oog, het is ook een garantie voor minder onderhoud en langere levensduur.

TRENDZETTERS

Ons credo is: “meegaan, en als het kan de trend voor zijn”. Daarom zijn wij, naast ons “gewone schilderwerk, gespecialiseerd in bijzondere verftechnieken voor onverwachtse optische effecten: diverse stuc-technieken, betonlook, verouderingstechnieken, muurschilderingen, imitatie van zandsteen, marmer en houtsoorten.

VOOR WIE?

Wij zijn inzetbaar in vrijwel het gehele palet aan soorten schilderwerk. We schilderen al jaren voor zowel de particulieren als de zakelijke markt, ook werken wij regelmatig voor architectenbureau’s.

ERKEND LEERBEDRIJF

Ook zijn wij een Erkend Leerbedrijf, dat voldoet aan de voorwaarden van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen(OCW).

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONS SCHILDERWERK?